Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Raffael 699 Kft.-Természetgyógyászat
Cím: 2484 Agárd, Üttörő u. 8.Email: edina.kezi@vitabalance.hu
Web: ww.vitabalance.huTelefon: +36-30/670-8999

Bemutatkozás

"Ha az egészség hiányzik a bölcsesség ki nem nyilatkozhat, a művészet meg nem mutatkozhat, az erő nem fejlődhet ki, a gazdagság, jólét haszontalan és az értelem tehetetlen." Herophiles Kr.e.300.
Kézi Edina Gréta vagyok, képzett természet­gyógyász, gyógyító.
Kézi Edina Gréta
Mint minden a múlt évszázadban, városban született és nevelkedett gyermek, én is midenféle szokásos és nem szokásos betegséggel küszködtem.
Néhány, a szüleimen elkövetett, orvosi műhiba és a saját betegségeim vezettek arra az elhatározásra, hogy a természetes módszerek világát megismerjem és a magam, családom és a betegeim megelégedésére alkalmazzam.
Első lépésként a manuálterápia irányába orientálódtam és a reflexológia (talpmasszázs) és a Yumeiho masszázs technikákat sajátítottam el és alkalmaztam sikeresen magamon és Édesanyámon.
A következő lépés már nagyobb jelentőségű volt, mivel beiratkoztam a kecskeméti Természetgyógyász Akadémiára,ahol jelentős arányban orvosok és orvos természetgyógyászok tanítottak képeztek minket, melyet sikeresen elvégeztem és 2000-ben ETI vizsgát tettem. Szeretne egészségesen és boldogan élni? Tekintse meg aktuális szolgáltatásainkat!
A Terapeuta képesítés megszerzése után folyamatosan képeztem, és jelenleg is képzem magam, hogy a hozzám jelentkező beteg vagy egészségét megőrizni kívánó pácienseimet a lehető legmagasabb színvonalon és minél nagyobb felkészűltséggel tudjam kezelni.
Egyre jobban érdekelt a természetes terápiák mentális és energetikai része és így ezeket technikákat részesítve előnyben, ezek felé orientálódtam. Látókörömbe kerültek ezen kívül az olyan technikák is, amelyek az egyetemes energetikai rendszerek manipulációját és ezek hatásait kihasználva segítenek a betegségek és egyéb az életben előforduló problémák leküzdésében ill. a megelőzésben.
2000-óta főállásban foglalkozom az emberek egészségének javításán Fejér megyében Székesfehérváron.
2006-ban önálló rendelőt nyitottam Agárdon a családi házunkban.
Több mint 14 éves pályafutásom alatt széles spektrumú ismeretekre tettem szert a természetgyógyászat területén. Évente több tanfolyam elvégzésével bővítettem tudásomat.Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0