Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Velence Resort & Spa
Cím: 2481 Velence, Béke útEmail: reservation@velencespa.com
Web: www.velencespa.comTelefon: (06-22)589-933
Gps: 47.2226985 , 18.6554005

Bemutatkozás

2008 utolsó negyedévében nyitottuk meg szállodánkat, a Velence Resort & Spa-t. Ez a Velencei-tó elsõ olyan komplexuma, amely egyszerre spa-, wellness-, konferencia és gyermekbarát szálloda is. Jöjjön el hozzánk, és engedje, hogy magával ragadja a könnyedség érzése, amit csak a víz adhat! Élvezze egyszerre a természetes víz adottságait, élményfürdõnket és a gyógyvíz erejét!

A Velence Resort & Spa közvetlenül a tó partján helyezkedik el. Éttermeinkbõl, a szobák erkélyérõl, a konferenciatermekbõl csodálatos kilátás nyílik a Velencei-tóra és a környezõ dombokra. A környék számos egyéb természeti és kulturális látnivalóban is bõvelkedik, így a nálunk töltött idõ valóban maradandó élményeket ígér.

Konferenciára érkezõ vendégként természetes fénnyel megvilágított, modern felszerelésû rendezvénytermeinkkel várjuk. A hivatalos program után pedig élményfürdõnkben és wellness központunkban pihenhetik ki a hosszú nap fáradalmait vagy válogathatnak az egyedülálló szabadidõ- és sportprogramok közül.

Hozza el a gyermekeket is! Legkisebb látogatóink számára gyermekbarát környezetet alakítottunk ki: játszószobát, gyermekmedencét, játszóteret, homokozót hoztunk létre. Kiemelt idõszakokban szakképzett pedagógus foglalkozik az aprókkal, hogy a szülõk valóban átélhessék a tökéletes relaxáció élményét.

Fókuszban a kényelem. Szobáink felszereltsége vendégeink kényelmét szolgálja: modern mûholdas tévé, minibár, laptop méretû széf és gyors internetkapcsolat. Kávé- és teabekészítéssel, vízforralóval és fürdõköpennyel kedveskedünk. Azokra is gondoltunk, akik nem mozognak könnyen, ezért szállodánk valamennyi közös helyiségét és két szobáját, ezen kívül a teljes fürdõrészleget is akadálymentesítettük mozgáskorlátozott vendégeink szabad mozgása érdekében.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0